• +30 2310805453
  • +30 6984250950
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας παρουσιάζουμε το Infinity Hotel Platform

Τι είναι το Infinity?

Το Infinity είναι μια δυναμική και πλήρως παραμετροποιήσιμη mobile πλατφόρμα για ξενοδοχεία. Μπορείτε να επιλέξετε τα modules τα οποία θέλετε να συμπεριληφθούν στην εφαρμογή σας και εμείς θα δημιουργήσουμε μια μοναδικές εφαρμογές της επιχείρησης σας. Η κάθε εφαρμογή δημιουργείται από την αρχή και η σχεδίαση βασίζεται στο branding και στην σχεδιαστική γλώσσα της επιχείρησης. Η κάθε εφασρμογή είναι εππεκτάσιμη, οπότε αν αποφασίσετε να προσθέσετε νέα modules, μπορεί να γίνει εύκολα με μια μονο ενημέρωση λόγω της επεκτάσιμης φύσης της πλατφόρμας μας. Εάν έχετε κπαποια ιδέα για ένα Module το οποίο δεν είναι ήδη διαθέιμο, μπορούμε να το δημιουργήσουμε ακριβώς όπως το φανταστήκατε. 

Infinity, μια πλατφόρμα για ξενοδοχεία με άπειρες δυνατότητες.

Τα βασικά μας Modules

Mobile Κρατήσεις

Επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κρατήσεις στο ξενοδοχείο σας, κατευθείαν μέσω της εφαρμογής. όλα τα διαθέσιμα δωμάτια και διαμερίσματα, εμφανίζονται σε μια κομωή λίστα. Ο χρήσητς μπορεί να δεί όλες τις διαθέσιμες λεπτομέρειες και φωτογραφίες ενός δωματίου η διαμερίσματος πριν κάνει την κράτηση.

Πολλαπλές Γλώσσες

Η πλατφόρμα μας διαθέτει πλήρη πολυγλωσσική υποστηριξη.  Οποιαδήποτε γλώσσα μπορεί να προστεθεί κατά την διάρκεια της αρχικής ρύθμισης της εφαρμογής είτε αργότερα. Η εφαρμογή θα λειτουργήσει στην συσκευή του χρήστη σύμφωνα με την επιλεγμένη γλώσσα του συστήματος.

Νέα

Το module των νέων σας εππιτρέπει να ενημερώνετε τους φιλοξενούμενους σας για τα νέα του ξενοδοχείου και της γύρω περιοχής. Σας βοηθάει για να κρατάτε τους πάντες ενήμερους και ενισχύει την διασκέδαση τους.

Events

Κρατήστε τους φιλοξενούμενους σας ενήμερους με τα καθημερινά events του ξενοδοχείου. Οι χρήστες μποιρούν να δούν όλλα τα παλαιότερα και τα επερχόμενα events σε χρονολογική σειρά. ΑΝ οχρήστης επιθυμεί να ειδοποιηθεί για κάποιο event, τότε έχει την δυνατότητα να το προσθέσει στο ημερολόγιο τηξς συσκευής του.

Άμεσες Ειδοποιήσεις

Με τις άμεσες ειδοποιήσεις νμπορείτε να ειδοποιείτε τους χρήστες σας έμεσα για ειδήσεις και επερχόμενα events. Η πλατφόρμα μας υποστηρίζει rich ειδοποιήσεις με εικόνες και κείμενο. Επίσης μπορείτε να στέλνετε ειδικές προσφορές σε χρήστες συγκεκριμένων χωρών.

Δωμάτια και Διαμερίσματα

Δώσε την δυνατότητα στους χρήστες να μάθουν για τους διάφορους τύπους δωματίων και διαμερισμάτων που διαθέτει το ξενοδοχείο σας με στυλ και κομψότητα. Χρησιμοποιούμε γραφικά υψηλής ποιότητας και custom γραμματοσειρές για να κάνουμε την ξενάγηση των δωματίων και διαμερισμάτων του ξενοδοχείου σας μια ευχάριστη και χρήσιμη εμπειρία.

Ξεναγήσεις του Ξενοδοχείου

Εάν το ξενοδοχείο σας διαθέτει ποικιλία επιπλέον δραστηριοτήτων για τον χρήστη όπως σπα, εστιατόρια και μπάρ, τότε το Module των ξεναγήσεων είναι ιδανικλό για εσάς. Δώστε την δυνατότητα στον χρήστη να πλοηγηθεί μέσα στις διαθέσιμες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου σας μέσ από ένα φιλικό στον χρήστη  και όμορφο περιβάλλον.

Κατάλογος Υπηρεσιών

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται στο ξενοδοχεί σας, αναγράφονται εδώ σε έναν κομψό multimedia κατάλογο. Οποιεσδήποτε επιπλέον υπηρεσίες που παρέχονται στον χρήστη μέσω της εφαρμογής, θα συμπεριλαμβάνονται εδώ.

Μενού Εστιατορίων και Μπάρ

Εάν το ξενοδοχείο σας διαθέτει εστιατόριο η μπάρ, το module αυτό επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγηθούν στα μενού τους, με στύλ και κομψότητα. Μπορείτε να προσθέσετε όσες εγκαταστάσεις επιθυμείτε (μπάς και εστιατόρια) και το καθένα μπορεί να έχει πολλαπλά μενού.

Room Service

Με το room service module μας, δίνετε την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους σας να παραγγείλουν στο δωμάτιο τους κατευθείας από την κινητή τους συσκευή. Ο φιλοξενούμενος μπορεί να προσθέσει αντικείμενα στην παραγγελία του/της από μια όμορφη λίστα, χωρισμένη σε κατηγορίες.

Φωτογραφική

Αυτό το module δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να βγάλουν φωτογραφίες μέσα από την εφαρμογή. Στην κάθε φωτογραφία προστίθεται το λογότυπο του ξενοδοχείου σε μορφή υδατογραφήματος. Ο χρήστης μπορεί να δεί τις φωτογραφίες μέσα από το gallery module της εφαρμογής. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να διαμοιράσει τις φωτογραφίες του/της μέσω του social gallery module η να τις χρησιμοποιήσει στο module κατασκευής κολάζ.

Social Gallery

Η social gallery επιτρέπει στον χρήστη να διαμοιράζετε τις φωτογραφίες του/της με άλλους χρήστες της εφαρμογής και να βλέπει τις διαμοιρασμένες φωτογραφίες άλλων. Η κάθα φωτογραφία συνοδεύετα ιαπό ένα σύντομο μήνυμα. Η κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει θα πρέπει πρώτα να περνάει έγκριση από τον  διαχειριστή πριν δημοσιοποιηθεί.

Δημιουργία Κολάζ

Δώστε την δυνατότητα στους χρήστες σας να δημιουργήσουν με τις φωτογραφίες τους. Αυτό το module δίνει την δυνατότητα δημιουργίας πανέμορφων κολάζ που αποτελούνται από φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι χρήστες κατά την διάρκεια της διαμονής; τους. Το κολάζ μπορεί να αποθηκευθεί και να διαμοιραστεί μέσω όλων των διαθέσιμων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Υπηρεσία Αφύπνησης

Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει μια κλήση αφύπνησης στο δωμάτιο του για μια συγκεκριμένη ώρα. Το module θα ειδοποιήσει το αρμόδιο προσωπικό του ξενοδοχείου όταν πλησιάζει η ώρα μιας μια προγραμματισμένης κλήσης.

Αναχωρήσεις Αεροδρομίου

Αυτό το module μπορεί να λαμβάνει δεδομένα αναχωρήσεων από το τοπικό σας αεροδρόμιο. Τα παρεχόμενα δεδομένα ανανεώνονται ζωντανά ούτως ώστε ο χρήστης να μπορεί να πληροφορηθεί για την ακριβή ώρα αναχώρησης του/της και να δεί αν υπάρχουν οποιεσδήποτε καθυστερήσεις η ακυρώσεις.

Πρόγνωση Καιρού

Ο χρήστης μπορεί να δεί ζωντανά τις καιρικές συνθήκες και μια πρόγνωση για την τοποθεσία στην οπίαν βρίσκεται. Αυτό το module μπορεί επίσης να συμπεριλάβει ζωντανές καιρικές συνθήκες και πρόγνωση για την πόλη από την οποίαν είναι ο χρήστης.

Custom Modules

Αν δεν έχετε βρεί ένα κατάλληλο σύνολο Modules για το ξενοδοχείο σας η έχετε μια ιδέα για Module το οποίο δεν βρίσκεται στην παραπάνω λίστα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Η έμπειρη μας ομάδα ανάπτυξης και σχεδίασης θα χαρεί πολύ να δημιουργήσει την ιδανική εφαρμογή για την επιχείρηση σας.

Η Κάθε Εφαρμογή Είναι Μοναδική

Εϊμαστε πολύ περήφανοι για την σχεδιαστική μας ομάδα και θεωρούμε το design ένα από τα βασικότερα τμήματα μιας εφαρμογής. Γι'αυτό η κάθε εφαρμογή σχεδιάζεται και αναπτύσσετα ιαπό την αρχή. Η σχεδίαση της κάθε εφαρμογής βασίζεται στην σχεδιαστική γλώσσα και στην branding στρατηγική του κάθε ξενοδοχείου.