• +30 2310805453
  • +30 6984250950
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Mobile Εφαρμογές

Η εξειδίκευσή μας εκτείνεται σε ποικίλους τομείς ανάπτυξης Mobile εφαρμογών. Από εφαρμογές shopping , μέχρι games, επιστημονικές εφαρμογές και άλλα.

Ιατρικές Εφαρμογές

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα προγραμματιστών για ιατρικές εφαρμογές. Συνδυάζουν τις δεξιότητες τους με ιατρικούς συμβούλους, από ποικίλα πεδία, για να δημιουργήσουν πραγματικά μοναδικές πλατφόρμες.

Mobile Marketing

Αν θέλετε να αυξήσετε την δημοτικότητα της εφαρμογής σας, η ομάδα mobile marketing της εταιρείας μας βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει. Μπορούμε να εκτινάξουμε την εφαρμογή σας σε νέα ύψη χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές βετιστοποίησης και προώθησης μέσω social media.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

- Χρειάζεστε συμβουλές για τα επόμενα βήματα που απαιτούνται για να γίνει η εφαρμογή σας δημοφιλής;
- Θεωρείτε ότι έφτασε ο καιρός να ανανεώσετε την εφαρμογή σας, αλλά δεν γνωρίζετε τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς;
- Θέλετε να μάθετε πως θα μπορούσε να ωφεληθεί η επιχείρηση σας από μια mobile εφαρμογή;

Η έμπειρη συμβουλευτική μας ομάδα βρίσκεται εδώ, για να σας καθοδηγήσει μέσα από τα δύσβατα εδάφη του σημερινού e-επιχειρήν προς ένα λαμπρό μονοπάτι.

Λίγα λόγια για εμάς

Η Synapps.gr είναι μια ομάδα που αποτελείται από άτομα με μεγάλο πάθος για την mobile τεχνολογία και όλα όσα την περιστοιχίζουν. Βασικός μας στόχος είναι η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων με υπέροχο design, τα οποία παρέχουν στον τελικό χρήστη μια απαράμιλλη εμπειρία.

Η δημιουργική μας Διαδικασία

Στάδιο 1. Συγκέντρωση Απαιτήσεων

Το πρώτο μας βήμα πάντα, ειναι μια αναλυτική συνάντηση με τον πελάτη για να αποτυπώσουμε ένα αρχικό πρσχέδιο του οράματος του/της στο χαρτί. Τουλάχιστον ένα από τα μέλη απο την καθεμία από τις ομάδες σχεδίασης, ανάπτυξης και marketing είναι παρόντα στην συνάντηση.

Στάδιο 2. Brainstorming

Αφού μάθουμε τις απαιτήσεις του πελάτη, οργανώνουμε brainstorming sessions για να προτείνουμε φρέσκες και πρωτοποριακές ιδέες στον πελάτη. Στο τέλος αυτής της φάσηςμ έχουμε μια ξεκάθαρη περιγραφή του τελικού ποριϊόντος με οποιεσδήποτε τυχόν προσθήκες που έγιναν.

Στάδιο 3. Σχεδίαση

Οι γραφίστες μας είναι απο τα πιο σημαντικά μέλη της εταιρείας μας. Ο γραφίστας είναι υπεύθυνος για την παράδοση του τμήματος του προϊόντος μέσω του οποίου ο τελικός χρήστης θα αλληλεπιδρά με την εφαρμογή. Οπότε το αρχικό κομμάτι της εφαρμογής δημιουργείται με την μορφή μιας interactive μακέτας η οποία είναι διαθέσιμη στον πελάτη για demo σκοπούς.

Στάδιο 4. Οριστικοποίηση Σχεδίασης

Γίνεται επίδειξη του demo στον πελάτη. Συλλέγουμε το feedback του πελάτη και το ενσωματώνουμε στην τελική σχεδίαση. Αυτό το στάδιο επαναλαμβάνεται μέχρι να οριστικοποιηθεί η σχεδίαση.

Στάδιο 5. Μακέτες

Η σχεδιαστική μας ομάδα παράγει μακέτες και γραφικά για τις ομάδες ανάπτυξης. Διαφορετικές μακέτες παράγονται για κάθε πλατφόρμα λαμβάνοντας υπ'οψην τις σχεδιαστικές αρχές και οδηγίες της κάθε μιας.

Στάδιο 6. Συγγραφή Κώδικα

Οι προγραμματιστές, αφού λάβουν τις μακέτες, ξεκινούν την συγγραφή του κώδικα της εφαρμογής. Η κάθε ομάδα εργάζεται στην πλατφόρμα στην οποίαν εξειδικεύεται.

Στάδιο 7. Beta Testing

Η εφαρμογή δοκιμάζεται σε διθάφορες συσκξευές και εξομοιωτές για να εξασφαλιστεί η μέγιστη συμβατότητα. Ο πελάτης λαμβάνει και αυτός την beta έκδοση, σε περίπτωση που υπάρχουν παρατηρήσεις η αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Στάδιο 8. Τελική Παράδοση

Το project μαπίνει σε κατάσταση code freeze. Τα παραδοτέα παραδίδονται στον πελάτη και οι εφαρμογές ανεβαίνουν στα play store και App store.

Στάδιο 9. Υποστήριξη

Μετά την τελική παράδοση, πάντα παρέχουμε υποστήριξη στον πελάτη. Αυτό συμπεριλαμβάνει αναβαθμίσεις και τροποποιήσεις που μπορεί να χρειαστούν καθώς και την εγγύηση ορθής λειτουργίας για όλες τις πλατφόρμες.

Στείλτε μας την ιδέα σας και θα σας απαντήσουμε με μια προσφορά

FLEX MDA (Mobile Dementia Assistant)

Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε το FLEX MDA. Το FLEX είναι μια ιατρική πλατφόρμα που στόχο της έχει να βοηθήσει τους ασθενείς με άνοια να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές προκλήσεις της ζωής. Επίσης το FLEX είναι ένα άψογο εργαλείο παρακολούθησης και ειδοποίησης για τους φροντιστές του ασθενή καθώς και για μέλη της οικογένειας. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μάθετε περισσότερα.

ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

0/7
Επιικοινωνήστε μαζί μας όποτε επιθυμέιτε και θα σας απαντήσου το συντομότερο δυνατόν.

Οι επιχείρηση μας σε νούμερα

0%
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
0%
ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
0+
ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΩΔΙΚΑ
0
ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ PROJECTS

ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Flex


Γίνετε συνδρομητές στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις τελκευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Subscribe Now

 Βρείτε μας στην οδό Αγίου Ιωάννου 6 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης
+30 6984250950
 +30 2310805453